Anahtar Kelimeler: Otogarda tanıtım

Otogarda tanıtım

Otogarda tanıtım

Kırıkkale Üniversitesi bölüm ve programlarına kayıt işlemlerinin başlamasıyla birlikte ülkemizin dört bir yanından öğrenci ve öğrenci yakınları Kırıkkale'ye gelmeye başladı.

 

TANITIM STANDI AÇTI

Kırıkkale Üniversitesi, Kırıkkale'ye gelen öğrenci ve öğrenci yakınlarına yardımcı olmak, Üniversiteye kolay ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na karşılama ve tanıtım standı açtı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin hazır bulunduğu stantta, öğrenciler ve velileri karşılanarak Üniversite ve kayıt işlemleri hakkında bilgilendirildi, Üniversite ve şehrimizle ilgili merak ettikleri konular hakkında soruları cevaplandı. Öğrenci ve öğrenci velileri, yeni geldikleri Kırıkkale'ye adım atar atmaz yapılan sıcak karşılama, işlerini kolaylaştıran bilgilendirmeler için Üniversiteye teşekkür ederek yapılan hizmetten duydukları memnuniyetlerini personele ilettiler.

ÇOK MUTLU OLDUK

Kırıkkale Otogar Müdürü Fatih Ulusoy böyle bir hizmetin bir parçası olmaktan çok mutlu olduklarını ve bununla beraber öğrencilerimiz memleketlerine ve şehrimize seyahatleri kapsamında her türlü hizmeti seve seve vereceklerini belirtti. Ulusoy, "Öğrencilerimizin güvenli ve konforlu seyahatleri için tüm firmacılar ve kendi ekibi ile birlikte her tedbiri aldıklarını her türlü fedakarlık için hazır olduklarını buradan tüm öğrenci arkadaşlarımıza bildirmek istiyorum'' dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu