Anahtar Kelimeler: Otopark kime verilecek

Otopark kime verilecek?

Otopark kime verilecek?

Otopark kime verilecek?

Otopark Kırıkkalespor´dan alındı!

Oradan pis kokular geliyor!

Kırıkkalespor´a destek olması amacıyla yıllardır kulüp tarafından işletilen Kızılkanat İş Merkezi ve Kırıkkale Belediyesi altında bulunan otoparkın yeni durumuyla ilgili dikkat çekici iddialar var.

SÖYLENTİLER AYYUKA ÇIKTI

Yıllardır kulübe destek olması amacıyla Kırıkkalespor tarafından işletilen otoparkın kulüpten alındığı bildirildi. Kırıkkale Belediyesi´ne geçen otoparkın şu anda Belediye tarafından işletildiği ancak ileriki günlerde yandan bir iş adamı veya firmaya ?kira? yoluyla verilmesinin düşünüldüğü konuşuluyor. Yandan firmanın veya kişinin kim olduğu sır gibi saklanıyor. Ancak Belediye içinde bu konuyla ilgili söylentiler ayyuka çıkmış durumda.

BU DURUM TEPKİ ÇEKİYOR

Kırıkkalespor´a zor zamanında destek olmak varken, kulüp yönetimine olan tepki nedeniyle otoparkın kulübün elinden alınmasının efsane kulübe çok büyük bir haksızlık ve ayıp olduğu niteleniyor. Herkes buna tepki gösterirken, ayrıca otoparkın bir yandaşa peşkeş çekileceğine yönelik iddialara da ayrıca tepki gösteriliyor. Herkes bu yandaş firma ya da iş adamını merak ediyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu