Anahtar Kelimeler: Otopark müjdesi verdi

Otopark müjdesi verdi

Otopark müjdesi verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam ederken yeni projelerinden olan ‘Çok Katlı Otopark Projesi’nin tanıtımı gerçekleştirdi.

 

İLÇEYE OTOPARK ÇALIŞMASI

Göreve geldiği günden bu zamana kadar 175 projeye imza atan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “İlimizde ilk ve tek olacak çok katlı otopark projemiz ilçemiz Bayraktepe Mahallesinde bulunan Podium AVM bölgesinde yaşanan otopark ve trafik sıkışıklığının giderilmesini amaçlamaktadır. Hazırladığımız projemiz, ilçemizin en büyük sorunlarından birine çözüm üretecektir” diye konuştu.

 

TÜRKYILMAZ BİLGİ VERDİ

Başkan Türkyılmaz “Podium AVM yanında bulunan açık otopark alanına inşa etmeyi planladığımız projemiz toplam 17 bin 800 metrekare alana sahip olacaktır. 4 katlı olarak planlanan kapalı otoparkımızda toplam 630 araç kapasitesi bulunmaktadır. Çok katlı otopark ile bölgedeki trafik akışı rahatlatılacak ve araç yoğunluğu azaltılacaktır. Böylelikle geçiş güzergâhında bulunan bölgemiz estetik açıdan etkileyici ve yüksek kapasiteli bir kapalı otopark alanına kavuşmuş olacaktır.” İfadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı