Anahtar Kelimeler: Oylarımızı arttırdık

?Oylarımızı %300 arttırdık?

?Oylarımızı %300 arttırdık?

?Oylarımızı %300 arttırdık?

 

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Derya Alabalık´ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim değerlendirmesinde bulundu. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 2014 seçimleriyle 2019 seçimlerini kıyaslayarak oylarını yüzde 300 arttırdıklarını ifade etti.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Katılımın oldukça fazla olduğu basın toplantısında MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  il genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kamu Sen İl Başkanı A.Yücel Karabacak ve partililer katıldı.

 

HATALARIMIZDAN  DERS ÇIKARACAĞIZ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu 2014 mahalli idareler seçimleri ve 2019 mahalli idareler seçimleri hakkında açıklamada bulundu. Baloğlu,  Partimiz olarak Kırıkkale, ilçe ve beldelerde 49 tane belediye meclisi üyeliği, 8 tane il genel meclis üyesi arkadaşlarımızı çıkardık. Bazı bölgelerimizde Türkiye rekoru kırdık 2014 mahalle idareler Seçimlerinde Osman Türkyılmaz 2014´de  kaybettiği seçimi aynı oyla 2019´da kazandı. İlçelerde oylarımız yüzde 300 oy oranında arttı. Çelebi´de yüzde 400 oy arttı .Bahşılı´da seçimi alacağımıza inanmıştık. Oylarımızı  1788 çıkarttık  maalesef kazanamadık. Keskin´de 2014´de 429 oy almıştık. 2019 oy sayımızı  1175 çıkardık. MHP ilçe teşkilatının samimi duruşuyla yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkale´de 25 bin 496 oy alarak 3parti olduk. Bundan sonra vatandaşa daha fazla eğilip hatalarımızdan  ders çıkaracağız.´´dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeni Seçilen ve mevcut  Belediye Başkanları da programda konuşma yaptılar. İlk olarak Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik konuşmasını gerçekleştirdi. Bildik," Öncelikle bir süreç geçirdik bu seçim sürecinde başta milletvekilime il başkanıma teşekkür ederim. Ciddi bir oy potansiyeli ile oyları 2 katına çıkararak büyük bir başarı sağladık.Basın camiasına teşekkür ediyorum´´dedi.Yahşihan´ın yeni Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise, "Yahşihan da bir kaos beklentisi vardı ama güzel bir seçim oldu. Şimdiki amacımız Yahşihan için gece gündüz çalışacağız. Uçurtma şenliği düzenleyeceğiz´´diye konuştu.Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir ise ," Zor bir süreç yaşadık. Haklı olan hakkımızı aldık. Herkese teşekkür ediyorum. Genel başkanımızı ilçemize davet ediyorum.´´Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Mehmet koyuncu görüşlerini belirtti. 3 Hilal´i Hacılara diktim. Sizin ve halkımızın desteği ile. Basına teşekkür ederim. Hepsi yanındaydı.´´dedi. Program toplu fotoğraf çekimin ardından son buldu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli