Anahtar Kelimeler: Oylarını kullandılar

Oylarını kullandılar

Oylarını kullandılar

Oylarını kullandılar

Türkiye için hayırlısı olsun

Seçimde çalışma yürüten milletvekili adayları ve bürokratlar oylarını kullandılar. MHP adayları, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat oyunu kullanan isimler arasında yer aldı.

Oy kullanan isimler

Türkiye sandık başında. Vatandaşlar sandık başına giderek oylarını kullanıyor. Seçimde üç aydır yoğun bir tempoda çalışan adaylar da oylarını kullanıyor. MHP adayları Seyit Ahmet Göçer ve Halil Öztürk oylarını kullandılar. Oy verme işlemi için sandık başına eşleri ile birlikte giden Göçer ve Öztürk, oylarını kullanarak Türkiye için en hayırlısını dilediler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da oyunu kullanarak hayırlı bir seçim sonucu diledi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ta oyunu erkenden kullananlar arasında yer aldı.

Vali'den açıklama

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, oyunun Anadolu Öğretmen Lisesi`nde kullandı.Kolat, eşi İlksen Kolat`la geldiği Anadolu Öğretmen Lisesi'nde oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Milletvekili genel seçimleri kapsamında kentte ciddi bir sıkıntının, herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirten Kolat, her türlü tedbirin alındığını vurguladı. Seçimin memleket ve millet için hayırlı, güzel sonuçları olmasını dileyen Kolat, "Sandıktan çıkan sonuçlara da herkesin razı olması lazım. Demokrasinin güzel tarafı da bu. Kendi yöneticisini kendi seçme hakkı var. Bütün vatandaşlardan oylarını kullanmalarını arzu ediyoruz. Katılım ne kadar fazla olursa, demokrasiye de o kadar ilgi var demektir" diye konuştu. Kırıkkale`de kurulan 692 sandıkta 193 bin 668 seçmen oy kullanıyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli