ÖZDEMİR ÖZDEMİR YUVARLAK MASADA

ÖZDEMİR ÖZDEMİR YUVARLAK  MASADA

ÖZDEMİR ÖZDEMİR YUVARLAK MASADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

ERDOĞAN 1.000 ÜZERİNDE STK TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programına binin üzerinde sivil toplum kuruluşunun temsilcileri. İftar sofrasını teşriflerinden dolayı teşekkür ettiği misafirlerinin Kadir Gecesini tebrik ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mukaddes gecenin, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

ŞOVLARINA FIRSAT VERMEYECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, STK temsilcileri ile bir araya geldiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, darbeci FETÖ mensuplarının mahkeme süreci hakkında ?Sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri olarak sizlerden de mahkemelerde hazır bulunmanızı özellikle rica ediyorum. Bunları takip etmelisiniz, bu onların şovlarına fırsat vermeyecek. Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize moral vermek, aynı zamanda meydanı bu alçaklara bırakmamak için süreç tamamlanana kadar mahkemeleri hem fiziki olarak hem de işlemler açısından çok yakından takip etmelisiniz? dedi.

ÖZDEMİR VAKIF VE KIRIKKALE´Yİ ANLATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı masada iftarını açan Türkmen, Alevi, Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir özel sohbetinde de Vakfın projeleri ve Kırıkkale hakkında istişarelerde bulundu.  Bu güzel davetinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan´a teşekkür eden Genel Başkan Özdemir, ?Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a ilimiz Kırıkkale hakkında bilgiler verdim. Ayrıca Vakfın Kırıkkale ve Yurtdışı çalışmalarında bugüne kadar sağladığı katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ettim. Yeni projelerimizi anlatarak, destek olacağının sözünü aldım. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim? diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false