Özdemir, Alevi vatandaşlar üzerinde

Özdemir, Alevi  vatandaşlar üzerinde

Özdemir, Alevi vatandaşlar üzerinde

oynanan oyunu

açıkladı…

Çarpıcı açıklamalar…!

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir Suruç`ta yaşanan bombalı saldırı sonrası çarpıcı detayları göz önüne serdi. Özdemir, Batı`nın Alisiz Alevilik oyunu oynadığını ve Almanya`nın 30 milyon Euro`yu gözden çıkardığını söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kanal A ekranlarında yayınlanan Türkiye`nin Seçimi programına konuk olan Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, Suruç`ta yaşanan bombalı saldırının ardından Alevi vatandaşlar üzerinden Batı`nın oyun oynadığını söyledi. Özdemir, "İstanbul`dan bir otobüsün Suruç`a gitmesi nereden bakarsanız bakın 6-7 bin Türk Lirası. Bunların finansını kim sağlıyor? Esas önemli olan konular bu" dedi.

ÇARPICI YORUMLAR

İşte Özdemir Özdemir`in çarpıcı Suruç değerlendirmesi: "Benim söylemek istediğim şey şu son günlerde Alevi kuruluşlarında bir hareketlenme var. Bakın bunu yazmışım ben bir hafta önce. Batı`nın Alisiz Alevilik oyunu. Almanya 30 milyon Euro gibi bir bütçeyi, Türkiye`de Aleviliği İslamiyet`in dışında bir din olarak göstermek için gözden çıkarmış. Bu Türkiye`deki onun şerefsiz maşa Alevi kuruluşları tarafından Türkiye`ye aktarılıyor ve sokakları bunlar terörize ediyor.

FİNANSI KİM SAĞLIYOR?

Bakın İstanbul`dan bir otobüsün Suruç`a gitmesi nereden bakarsanız bakın 6-7 bin Türk Lirası. Bunların finansını kim sağlıyor? Esas önemli olan konular bu. Gözlemlediğim bir iki tane Alevi kuruluşu var. İstanbul Boğazı`nda yat turu yapıyorlar.  İzmir`de yat turu yapıyorlar. Bütün Türkiye`den Alevi yurttaşları oraya topluyorlar. Lüks otellerde konaklatıyorlar. Yani bunların Alevilerle dokuları uyuşmuyor bakın. Ayrıca bir grup bir medya grubunda dede olmayan bir kişiyi dede siye konuşturdu."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false