ÖZEL YAŞAM TIP MERKEZİ KAMUOYUNA SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI

ÖZEL YAŞAM TIP MERKEZİ KAMUOYUNA SAĞDUYU  ÇAĞRISI YAPTI

ÖZEL YAŞAM TIP MERKEZİ KAMUOYUNA SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI

?Kardeşliğimizi kimse bozamaz?

Teröre lanet, şehitlere rahmet

Son günlerde artan terör olayları, şehit haberleri ve protestolar konusunda bir açıklamada bulunan Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi Yönetim Kurulu teröre tepki gösterdi, şehitlere rahmet diledi ve artan protestolar konusunda da tüm STK´lar gibi itidal ve sağduyu çağrısı yaptı.

İTİDAL ÇAĞRISI YAPILDI

Türkiye´de son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri hemen herkesin sabrını taşırdı. Teröre tepkiler artarken, sokaklarda protestolar da başladı. Kırıkkale´de de sokak gösterileri ve özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine giden araçlara yönelik saldırı haberleri dikkat çekiyor. İl genelinde STK´lar, kamu yararına çalışan kurum ve kuruluşlardan sağduyu ve itidal çağrısı içeren mesajlar geliyor. Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi Yönetim Kurulu´da önce teröre tepki gösterdi, şehitlere rahmet, yaralı asker ve polislere acil şifalar diledi, sonra ise kamuoyuna itidal ve sağduyu çağrısında bulundu.

DEVLETİMİZ KUDRETLİDİR

Konuyla ilgili açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları hepimizin malumu. Artan olaylar her ne kadar endişe verici görünse de Devletimiz bunun üstesinden gelecek kudrettedir elbette. Terörle Ülkemizi, Vatanımızı ve Milletimizi bölmek isteyen iç ve dış mihraklar bu hayallerine asla ulaşamayacaktır. Hain saldırılar ile Şehit edilen Asker ve Polislerimize Cenab-ı Allah´tan (c.c.) rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan Asker ve Polislerimize acil şifalar diliyoruz.

FIRSAT VERİLMEMELİ

Milletimizin teröre karşı hissiyatı sabır taşının çatlamak üzere olduğunu göstermektedir. Teröre yönelik protestoları hep birlikte izlemekteyiz. Hepimiz aynı hisleri taşıyoruz. Ancak itidalli ve sağduyulu olmak durumundayız. Çünkü kanlı terör örgütü tam da bu sokak olaylarını ve eylemlerini arzulamakta, kardeşi kardeşe kırdırmayı amaçlamaktadır. Teröre tepki gösterirken, Kürtleri kanlı örgüt ve bu örgüt mensuplarıyla bir tutmamak gerekir. Bu ülkede hepimiz kardeşiz, biriz ve beraberiz. Toplumumuzun bu tür bir ayrışmayı amaçlayan iç ve dış mihraklara bu fırsatı vermeyeceğine güvenerek, tüm STK´lar ve bu hassasiyetteki herkes gibi kamuoyuna itidalli ve sağduyu çağrısında bulunuyoruz.?



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli