Anahtar Kelimeler: Özkan memnun kalmamış

Özkan pek memnun kalmamış!

Özkan pek memnun kalmamış!

Özkan pek memnun kalmamış!

 

?Fırçayı bastı? diyorlar!

Hafta içinde Kırıkkale´ye ani ve sürpriz bir ziyarette bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan´ın ziyareti dikkat çekmişti. Bu sürpriz ziyaretle ilgili detaylar gelmeye başladı.

ÖNCEDEN BİLGİ ALMIŞ!

Özkan, Kırıkkale Belediyesi başta olmak üzere ilçe ve belde belediyelerini ziyaret etti., Ayrıca Valilik ve esnaf temsilcilerine de giderek hem nezaket ziyaretinde bulundu ve hem de bazı konularda bilgi aldı. İddiaya göre Özkan´ın Kırıkkale´ye tek başına gelmiş gibi göründüğü ancak ekibini il merkezi ve ilçelere dağıttığı söyleniyor. Kendisi resmi ziyaretlerde bulunurken, ekibi ise gayrı resmi olarak hem vatandaşları ve hem de bazı STK temsilcilerini partinin durumu, yöneticilerin çalışması ve belediyelerin durumu konusunda bilgi aldı.

ÖZKAN ÇOK KIZMIŞ!

Bu bilgiler ile belediye başkanlarıyla görüşen Özkan, belediyelerin ve başkanların durumunun pek de iç açıcı olmadığını yüzlerine söylediği konuşuluyor. Hatta bazı başkanları fırçaladığı bile iddia ediliyor. Kırıkkale´de uzun zamandır konuşulan teşkilatla vekiller arasındaki gerginlik ile belediye arasındaki soğukluk konusunda da Özkan´ın bilgi sahibi olduğu ve bu konuda da uyarılarda bulunduğu ileri sürülüyor. Öte yandan Özkan´ın ziyareti sırasında İl Başkanı Mürsel Akçay´ın Kırıkkale´de olmamasının da ayrı bir tartışma konusu olduğu ileri sürülen bilgiler arasında.



tarafsız
27.09.2016 22:51:37
Ne yaptıda saygılı onca proje sözü verdi hiçbir gelişme yok aynı şehitler parkını yaptı 2 buçuk yılda daha ne yapsın haha

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli