Öztürk 71 numaralı formayı giydi

Öztürk 71 numaralı formayı giydi

Öztürk 71 numaralı formayı giydi

Futbol turnuvası

TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneğince düzenlenen "Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası" başladı. Turnuvada Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´te 71 numaralı formasını ile yerini aldı.

ÖZTÜRK´TE TBMM TAKIMINDA

Belek´teki Gloria Sports Arena´nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya, Türkiye´nin yanı sıra Polonya, Ukrayna ve Azerbaycan parlamento takımları katıldı. Takımlar açılış seremonisine, üzerinde "We condemn terrorism-Terörü kınıyoruz" yazılı pankartla çıktı. Turnuvanın açılış maçında Türkiye ile Ukrayna takımları karşı karşıya geldi. 35´er dakikadan iki devre halinde oynanan maçı Türk parlamenterler 6-1 kazandı. Türkiye´nin gollerini AK Parti Ordu milletvekili Oktay Çanak (2), Giresun Milletvekili Mehmet Geldi (3) ve Edirne Milletvekili Necdet Budak attı. Ukrayna´nın golünü ise Ivan Krulko kaydetti. TBMM takımı, maçta siyah forma giydi.

TERÖRÜ KINIYORUZ

TBMM Futbol Takımı Kaptanı AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yılda bir değişik ülkelerin parlamenterleriyle dostluk maçı yaptıklarını söyleyerek, "Burada hem terörü lanetleyeceğiz hem de oynayacağımız maçlarda kırmızı beyazlı forma yerine siyah forma ile oynayacağız. Ayrıca şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapacağız. Mayıs ayı sonunda Fransa´da Fransa Parlamentosuyla teröre tepki organizasyonu yapacağız." dedi. MHP Kocaeli Milletvekili eski milli futbolcu Saffet Sancaklı da Türkiye genelinde terör örgütlerinin yaptığı psikolojik baskıyı yıkmak için çeşitli etkinlikler düzenleyerek teröre tepki gösterdiklerini belirtti. TBMM Parlamenterler Futbol Takımı olarak dost ülkelerle terörü lanetlediklerini ifade eden Sancaklı, "Ayrıca kardeş ülkemiz Azerbaycan Karabağ´daki olaylarla ilgili de onlara burada destek vereceğiz." diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli