Anahtar Kelimeler: Öztürk ailesinden ziyaret

Öztürk ailesinden ziyaret

Öztürk ailesinden ziyaret

Öztürk ailesinden ziyaret

Destek ziyaretinde bulundular

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve eşi Serpil Öztürk Şehit Ailelerini evlerinde ziyaret etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve eşinin de katıldığı ziyaretlerde manevi destek sağlandı.

 

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin Genel Merkezi ve Şubelerinin Avukatı olan Serpil Öztürk tarafından Şehit Ailelerinin hakları konularında bilgilendirmeler de yapıldı.            Ziyaretler; Batman İli Hasankeyf İlçe sınırları içerisinde yol yapım çalışmalarının güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimizin askeri araçlarının geçişi sırasında pkk terör örgütü tarafından daha önceden patlayıcının patlatılması sonucu 4 Ekim 2018 tarihinde Şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Çavuş Yahya Şen´in Balışeyh İlçesine bağlı Akçakavak köyündeki ailesi ile başladı.

 

DESTEK ZİYARETİ

Sırasıyla, 09 Ekim 2018 tarihinde, Hakkari İli Çukurca İlçesi Güven Dağı Askeri Üs Bölgesine pkk teröristleri tarafından yapılan saldırı sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör´ün ailesi, 23 Ekim 2018 tarihinde Mardin İli Dargeçit İlçe sınırlarında pkk terör örgütleri ile girilen silahlı çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban´ın eşi, 6 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Vezneciler semtinde hainlerin saldırısı sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Polis Memuru Emrah Pekdoğan´ın ailesi ziyaret edildi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

12 Ağustos 2017 tarihinde Tunceli İli Çiçekli Köyü İsimsiz Tepe mevkiinde pkk terör örgütü ile çıkan silahlı çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz´ın eşi görev yaptığı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ziyaret edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve eşi Serpil Öztürk´e teşekkürlerini sunuyorum dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli