Öztürk anket sonuçlarını açıkladı

Öztürk anket sonuçlarını açıkladı

Öztürk anket sonuçlarını açıkladı

İşte o flaş rakamlar!

MHP Milletvekili Halil Öztürk, yerel seçimlere ilişkin yaptırdıkları anketin sonucunu açıkladı. Anketlere göre MHP açık ara önde gidiyor.

ÖZTÜRK AÇIKLADI

MHP Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında yerel seçim çalışmaları ve projeleri hakkında geçtiğimiz günlerde  açıklamalarda bulundu. MHP Milletvekili Halil Öztürk ve İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun da katıldığı toplantıda Öztürk parti olarak yaptırdıkları anket sonuçları açıkladı.  Ankete göre MHP ve adayı açık ara önde gidiyor. Bu durumun MHP´nin elini güçlendirdiği belirtiliyor.

İŞTE RAKAMLAR

Öztürk yaptığı açıklamada MHP Adayı Serdar Yarar´ın oy oranının yüzde 36, AK Parti Adayı Mehmet Saygılı´nın oy oranının yüzde 34 ve İYİ Parti -CHP-DP ittifak adayı Mahir Yılmaz´ın oy oranının da yüzde 22 olduğunu söyledi. Yüzde 12´lik bir kısmında kararsız olduğu belirtildi.  Öztürk ankette en sevilen milletvekili olarak kendisinin çıktığını da sözlerine ekledi. Başkan Adayı Yarar ise 31 Mart akşamı 71 bin oy alacaklarını iddia etti. 

SOSYAL MEDYADA DA ÖNDE

Bu anket sonuçlarının profesyonel bir çalışma ile belirlendiği ve düzenli olarak yapıldığı bildirildi. Öte yandan sosyal medyada da zaman zaman kıyaslamalı anketler yapılıyor. Tüm anketlerde de Serdar Yarar´ın a çık ara önde olduğu gözleniyor. Bu durum da hem MHP yönetimi ve Yarar ekibini ve hem de MHP camiasını oldukça umutlandırıyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli