Öztürk öğrencileri tebrik etti

Öztürk öğrencileri tebrik etti

Öztürk öğrencileri tebrik etti

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, son yapılan YKS sınavında Kırıkkale´den ilk 5´e, Türkiye genelinden de ilk 700´e giren öğrencileri tebrik etti.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, son yapılan YKS sınavında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi. Öztürk, son yapılan YKS sınavında Kırıkkale´den ilk 5´e, Türkiye genelinden de ilk 700´e giren öğrencileri tebrik etti. Öğrenciler ve öğretmenleri ile bir lokantada buluşarak öğlen yemeği yiyen Öztürk, öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek onlarla gurur duyduklarını söyledi. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşma toplantısına Öztürk´ün eşi de katıldı.

ÖZTÜRK AÇIKLAMA YAPTI

Buluşma ve tebrik konusunda açıklamada bulunan Öztürk, ?YKS sınavında Kırıkkalemiz´de ilk 5´e, Türkiye çapında ilk 700´de giren genç kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ederken; dereceleri, başarıları daim olsun diyoruz. Kırıkkale´nin gururları, genç kahramanlar başta sizler olmak üzere, anne babalarınızı ve öğretmenlerinizi yürekten kutluyorum? dedi. Öztürk, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli