Öztürk ve adaylar anma iftarına katıldı

Öztürk ve adaylar anma iftarına katıldı

Öztürk ve adaylar anma iftarına katıldı

Şehidimiz rahmetle anıldı

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk ve partinin diğer adayları Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Türken´in şehadetinin yedinci gününde gerçekleştirilen anma töreni ve iftar programına katıldı.

İFTAR PROGRAMI YAPILDI
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından terörün bertaraf edilmesi amacı ile Kuzey Irak Sınırları içerisinde mücadele eden Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı 4.Komando Tabur Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 21 Mayıs 2018 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Türken anısına baba ocağında ailesi tarafından Şahadetinin yedinci gününde iftar yemeği verildi. İftara katılan MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, şehidin babası ile yakından ilgilendi.

GENİŞ KATILIM OLDU
İftar programı öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyeleri tarafından Şehidimizin Kırıkkale Şehitliğindeki kabri ziyaret edilerek kabri başında da anıldı. Düzenlenen İftar programına Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Av. Halil Öztürk, Av. Murat Abalı, Dr Ömer Dedebali, Şehidimizin akrabaları ve komşuları katıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli