Öztürk, gezi ve çalışmalarına devam ediyor

Öztürk, gezi ve çalışmalarına devam ediyor

Öztürk, gezi ve çalışmalarına devam ediyor

Milli irade MHP'de tecelli edecek”

Öztürk esnaf ve vatandaşla görüştü

MHP Kurultayı dolayısıyla seçim çalışmalarına bir süre ara veren MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Avukat Halil Öztürk, kurultayın tamamlanmasının ardında çalışmalarına devam etti.

Herkes sorundan bahsediyor

Önceki gün beraberindeki Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve bazı partililerle seçim çalışması yapan MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Avukat Halil Öztürk, esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla görüştü. Şehir merkezinde seçim gezisine çıkan Öztürk, esnafların durumu konusunda bilgi aldı. Öztürk'e görüştüğü her esnaf içinde bulundukları ekonomik sıkıntıdan dert yandı. Esnaflar, Türkiye'de artık bir sürecin dolmak üzere olduğunu ve bitmesi gerektiğini söylediler. MHP'nin de umut olduğu ifade edildi.

Bize dört elle sarılıyorlar

Vatandaşların da dertlerini dinleyen Öztürk, gencinden yaşlısına, öğrencisinden çalışanına kadar herkesin yaşadıkları durumdan şikayetçi olmaları nedeniyle dert ve sıkıntılarına ortak oldu. Herkesin artık AKP iktidarından adeta nefret etmeye başladığı gözlenirken, Öztürk, Vaziyet ortada. Herkes sıkıntı içinde. Herkes dert içinde. Ekonomik sıkıntılar. Sosyal sorunlar, bölünme konusundaki endişeler dile getiriliyor. Bunlar üzücü gelişmeler ama umut var. O umut da MHP… Milletimiz bunu da görüyor ve bizlere dert elle sarılıyor. Milli irade MHP'de tecelli edecek” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false