Anahtar Kelimeler: Öztürk Vali ziyaret

Öztürk´ten Vali´ye ziyaret

Öztürk´ten Vali´ye ziyaret

Öztürk´ten Vali´ye ziyaret

Kırıkkale üzerine konuştular

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk beraberindeki heyet ile birlikte Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Öztürk ve Haktankaçmaz ziyarette yapılacak ve devam eden projeler hakkında istişarede bulundular.

BİR ARAYA GELDİLER

Ziyarette Öztürk,  Vali Haktankaçmaz ile bir süre sohbet etti.  Milletvekili Öztürk ve Vali Haktankaçmaz projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular,  Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Öztürk, ?TBMM´den kalan boş günlerimizde memleketimizi unutmuyoruz. Kırıkkale´de olmaya devam ediyoruz. Resmi kurumlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geleler dilek ve teminleri dinliyoruz? ifadelerini kulandı.

GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Öztürk, ?Valimiz ile de yapılan projeler ve yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulunduk biz milletvekilleri olarak Kırıkkale için elimizden geleni yapıyoruz vatandaşlarımız ve kurum müdürlerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz? dedi. Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli