Anahtar Kelimeler: Öztürk’ seçtirme listesi hazır!

Öztürk’ü seçtirme listesi hazır!

Öztürk’ü seçtirme listesi hazır!

Öztürk’e teveccüh listesi!

 

Bu liste ile çıkması çok zor!

 

MHP listesi tamam

 

Herkes bunu konuşuyor!

MHP Kırıkkale'nin milletvekilliği kesin aday listesi belli oldu

MHP Kırıkkale Teşkilatı’nın 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçime yönelik aday listesi belli oldu. Listeyle ilgili olarak resmi açıklamayı İl Başkanı Murat Abalı yaptı. 

ABALI AÇIKLADI

MHP Kırıkkale İl başkanı Murat Abalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle ilimiz Kırıkkale’nin Milletvekilliği sıralaması 

Av. Halil Öztürk 

Av. Melike Boran İsmailoğulları

 Menderes Eray 

olarak belirlenmiştir. Aday adaylık sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyor, adaylarımıza da Milletvekilliği yolunda başarılar diliyorum. İnanıyor ve güveniyoruz ki 2023 hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını Kırıkkalemiz'de ve tüm Türkiye'de başarıya ulaştıracağız.”

ÖZTÜRK’Ü SEÇTİRME LİSTESİ

Partinin listesi belli olurken, ilk sırada Halil Öztürk’ün yer alması sürpriz olarak görülmedi. Öztürk’ün kendisini birinci sıraya yazarak, ikinci ve üçüncü sıraya da profili düşük isimleri yazacağı ve kendisini bu isimlere seçtireceği konuşuluyordu. Kamuoyunun düşündüğü gibi bir liste olurken, bir çok kişi listeyi “Öztürk’ü seçtirme listesi” olarak yorumladı. Üçüncü sıra adayının “Sayın Halil Öztürk’ün teveccühü ile aday adayı oluyorum” dediği de iddia edilirken, listeye “Öztürk’ün teveccüh listesi” yorumları da geldi.

 

ÇIKMASI ÇOK ZOR

Partiyi tamamen kendine yönelik olarak kişiselleştirdiği konuşulan Öztürk’ün bu liste ile seçime girip milletvekili çıkmasının çok zor olduğu ileri sürülüyor. Partideki önemli isimleri ötekileştirdiği kaydedilen Öztürk’ün teşkilatın görevden alınmasında çok büyük dahli olduğu ve bunun da seçime kötü yansıyacağının altı çiziliyor. Anketlerde ciddi oranda oy kaybı görülen MHP’nin bu kaybını Öztürk’ün nasıl telafi edeceği merak konusu. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı