Anahtar Kelimeler: Parktaki ağaçlar kuruyor

Parktaki ağaçlar kuruyor!

Parktaki ağaçlar kuruyor!

Parktaki ağaçlar kuruyor!

Kırıkkale´de Suriyelilerin büyük ilgi gösterdiği ve şehir halkının ?Suriyeliler Parkı? adını verdiği parktaki ağaçlar daha şimdiden kurumaya yüz tuttu.

AĞAÇLAR KURUYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılan ve Belediye Başkanı´nın başka hiç bir projesi olmadığı için sıradan bir park olmasına rağmen öve öve bitiremediği parktaki ağaçlar kurumaya yüz tuttu. Şehirdeki Suriyelilerin büyük ilgi gösterdiği ve şehir halkının da ?Suriyeliler Parkı? adını taktığı parktaki ağaçların durumunu daha önce haber yapmıştık. Gerekli ilgi gösterilmediği için parktaki ağaçların kimisi tamamen kurumuş durumda, kimisi de kurumaya yüz tuttu.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Yüksek maiyetlerle yapılan parka fidan satın alınarak ağaç dikilmişti. Ancak bu ağaçların büyük çoğunluğu tutmadı ve kurumaya başladı. Nedeni ise alttaki molozlar olduğu

 söyleniyor Kuruyan ağaçların yerine apar topar yenilerinin dikilmeye başlandığı ileri sürülüyor. Şehir halkının Suriyeliler nedeniyle neredeyse hiç ilgi göstermediği, tamamen betonarme ve metal yapılardan oluşan parkın durumu vahim görünüyor. Vatandaşlar Suriyeli gürültüsü, harcanan paranın maliyetinin yüksek olması ve ağaçların kurumaya başlaması nedeniyle tepkisi büyük.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli