Anahtar Kelimeler: Partiler hareketlendi

Partiler hareketlendi

Partiler hareketlendi

Aday adayları vitrinde

Herkes paylaşım yapıyor

Yeni isimler çok

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler için YSK kuralları ve yol haritasını açıkladı. Partiler Kırıkkale’de bir anda hareketlendi.

HAREKETLİLİK BAŞLADI

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler için YSK kuralları ve yol haritasını açıkladı. Partiler Kırıkkale’de bir anda hareketlendi. Bir çok isim sosyal medyadan aday adaylığı duyurusunu yapıyor, müracaatlar için de hazırlık yapılıyor. Bu dönem geçmiş dönemlerin aksine İyi Parti’ye ilginin yüksek olduğu gözleniyor. Yeni ve eski bazı isimler İyi Parti’den aday adaylığı duyurularını sosyal medya veya toplantılar aracılığıyla duyurmaya başladılar. AKP’de geçmişte yer bulamayan bazı isimlerin öne çıkmaya çaba gösterdiği gözleniyor. Bu partide Ramazan Can ve Mehmet Saygılı’nın durumunun netleşmesi bekleniyor. 

 

PARTİLER VE DURUMLARI

Bu iki isimden Can’ın üç dönem kuralı esnetilerek Ankara’dan aday olması, Saylgılı’nın da aday yapılması veya yapılmamasının bir çok ismin öne çıkmasını sağlayacağı konuşuluyor. CHP’den birkaç isim sosyal medya aracılığıyla duyurusunu yaptı. MHP’de Halil Öztürk’ün önerisi ile partide görevli bazı isimlerin aday sayısını çok göstermek için aday adaylığı müracaatı yapmaları istendiği konuşuluyor. Diğer partilerin de seçimde eksik kalmamak için aday çıkaracağı ve yarışa dahil olacağının altı çiziliyor.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu