Partiler sessizliğe büründü!

Partiler sessizliğe büründü!

Partiler sessizliğe büründü!

Bir anda sessizlik oldu!

Nerde o eski nümayişler!

Sadece CHP neşeli!

Kırıkkale'de partilerin milletvekili listelerinin belli olmasından sonra partiler de adaylar da resmen suskunluğa büründü. AK Parti'de MHP'de dün dikkat çekici biçimde sessizdi.

AKP sessiz kaldı!

Kırıkkale'de aylardır merakla beklenen milletvekili listeleri açıklandı. Ancak çok enteresan bir şey oldu listelerden sonra. Partiler de adaylar da suskunluğa büründü. Her seçim döneminde listeler açıklandıktan sonra büyük gösteriler yapan AK Parti dün kelimenin tam manasıyla sessiz” idi. Partide bir süredir oluşan kalabalık bir anda dağıldı. Liste sonrası dikkat çekici nümayişlerin yapıldığı AK Parti'de bu dönem böyle bir şey yaşanmadı ve bu durum dikkatlerden kaçmadı.

CHP hareketliydi

Benzer bir durum da MHP'de yaşandı. Partinin listesi açıklandı ancak parti sessiz kaldı. Dün hareketlilik yaşanan parti ise CHP oldu. Listenin açıklanmasının ardından İl Başkanı Ahmet Önal, birinci sıra adayı Murat Çakırca ve üçüncü sıra adayı Hacı Arap Karadurmuş, adaylık mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan aldılar. İl başkanı ve adaylar ikinci sıra adayı Ziya Kavlak'ın da katılımıyla parti il binasında tanıtım töreni gerçekleştirdiler.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false