?Paylaşırsak anlamlı hale gelir?

?Paylaşırsak anlamlı hale gelir?

?Paylaşırsak anlamlı hale gelir?

Bayram mesajı

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer bayramların birlik beraberlik ve sevinçlerin paylaşıldığı günler olduğunu söyledi. Göçer ne yazık ki bu bayrama millet olarak buruk girdiğimizi belirterek acıları ancak paylaşarak azaltmanın mümkün olduğunu bildirdi.

BERABERLİK VE PAYLAŞIM

Milletvekili Göçer Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada ?Toplumumuzun manevi zenginliklerinden olan, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan ve insani vasıfları ön plana çıkaran millî ve manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramını milletçe, biraz buruk ancak her şeye rağmen birlik ve beraberlik içerisinde karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim? dedi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ?

Milletvekili Göçer, bayramların ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, yoksulların sevindirildiği, insanların kaynaştıkları ve dostlukların pekiştiği, aile bağlarının kuvvetlendiği çok özel günler olduğunu söyledi. Kurban Bayramının ise paylaşımı ve dayanışmayı artıran özelliğiyle birlik ve bütünlüğümüz açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Soysal, şunları kaydetti: ?Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının her dönemde sorunlarımızın çözümünde tek etkili zemin olduğunu unutmamalı. Bu bayramda da birbirimizi samimiyetle kucaklayarak, aile ve çevremizin huzuruna katkıda bulunmalıyız. Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim.?



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı