Anahtar Kelimeler: Pazar esnafı perişan

Pazar esnafı perişan

Pazar esnafı perişan

Pazar esnafı perişan

CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Duman, Cumartesi Kapalı pazarında esnafları ziyaret ederek dertlerini sıkıntılarını dinledi.

 

 

 

PAZARI ZİYARET ETTİ

Duman yaptığı açıklamada "Bugün CHP Merkez İlçe olarak Kırıkkale'mizin en büyük sebze meyve pazarı olan Cumartesi Kapalı Pazarında, Pazarcı Esnaflarımızın yanında onların sorunlarını dinledik. Durum çok vahim. Pazara gelen müşteri sayısı çok düşük. Tezgahlar bomboş gelen giden yok. Konuştuğumuz esnaflar kan ağlıyoruz diyor, bankaya olan borçlarımızı, evin elektrik faturasını, kira parasını ödeyemiyoruz diyorlar. Devletimiz biz pazarcı esnafına hiç desteği olmadı çok zor durumdayız diye ifade ediyorlar” dedi.

 

ÖNAL İLE GÖRÜŞTÜ

Duman, "Kullandıkları kamyonetlerinin mazot fiyatları çok artmış, Kırıkkale pazarlarında tezgah açıyorlar fakat ordan oraya giderken kullandıkları mazot dan dolayı zarar ediyorlar. Sebze fiyatları kış nedeniyle de artmış durumda, fire çok çıkıyor ve bu fireler kendilerine zarar olarak dönüyor.CHP olarak pazarda esnafımızın yanında onların sorunlarını dinlediğimiz için Esnafımız memnun kaldı. Milletvekilimiz Ahmet Önal'la da telefonda görüştüler. Hiç bir partinin CHP kadar kendileriyle ilgilenmediklerini belirttiler. CHP her zaman her yerde Halkımızın içinde sorunlarını dinliyor onların sözcüsü oluyoruz olmaya da devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false