Anahtar Kelimeler: Pazar gününe hazır mıyız?

Pazar gününe hazır mıyız?

Pazar gününe hazır mıyız?

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Adayı Ahmet Önal, Pazar günü yapılacak seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

HASANDEDE ZİYARETİ

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Adayı Ahmet Önal, Pazar günü yapılacak seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren Önal, Hasandede köyüne gitti. Ziyareti ile ilgili bilgi veren Önal, “Büyük bir coşku içersinde Kırıkkale'mize bağlı Hasandede köyünde vatandaşlarımızla bir araya geldik.Pazar gününe hazır mıyız?  Ülkemize huzuru ve barışı getireceğiz” dedi.

 

HASTANELERE ZİYARET

Hastaneleri ziyaret eden Önal, Tıp Fakültesi ziyareti ile ilgili olarak, “Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi. İhtisas Hastanesi ziyareti ile ilgili de “Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” açıklaması yapıldı. 

 

GENÇLER VE MAHALLE BULUŞMASI

Bir kafede gençlerle buluşan Önal, “Gençler, Türkiye'nin kaderini değiştirecek olan sizsiniz. Sizin hayalleriniz bizim hedefimiz olacak” dedi. Çalılıöz Mahallesi’nde de ev toplantısına katılan Önal, “Kırıkkale Çalılıöz Mahallesi’ndeyiz. Büyük bir coşku ve heyecanla bizleri karşılayarak esnaf ziyaretimizi adeta bir mitinge çeviren değerli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Sana söz! Bu inanç, bizleri zafere götürecek” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı