Anahtar Kelimeler: Penaltılarla elendik: -

Penaltılarla elendik: 4-5

Penaltılarla elendik: 4-5

Penaltılarla elendik: 4-5

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar stadında Düzcespor ile karşı karşıya geldi.

 

ÜZÜCÜ BİR SONUÇ

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar stadında Düzcespor ile karşı karşıya geldi. Maçın 90 dakikası ilk yarıda Düzcespor'dan Nevzat'ın ikinci yarıda Aykut'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltı vuruşlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibine 5-4 yenilen Kırıkkale Büyük Anadoluspor kupadan elendi. Maç Hakem Yusuf Ziya Gündüz'ün düdüğü ile başladı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakip Düzcespor maça daha iyi başlayan taraf oldu. Dakika 18'de rakip Düzcespor golü buldu. Defansta Hasan Akdemir topu kaptırdı. Araya giren  Furkan Saki içeriye sağ kanattan orta kesti. Arka direkte Nevzat Bilen topu kafayla ağlara gönderdi. İlk Yarı Düzcespor'un 1-0'lık üstülüğü ile sona erdi. İlk Yarıda temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor çok etkisiz bir futbol ortaya koydu. Rakip Düzcespor, Nevzat ve Furkan ile çok etkili oldu. Kırıkkalespor bu oyuncuları durdrmakta çok zorlandı.  Özellikle defansta ve orta sahada kaptıran toplarla rakibe sürekli pozisyon şansı veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, maçın belirli bölümlerinde Berke ile zayıf pozisyonlar buldu. Bu poziyonları değerlendiremeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

 

PENALTILARLA ELENDİK

İkinci yarıya Kırıkkale Büyük Anadoluspor daha hareketli başladı. Maçın 52. dakikasında Aykut Çift'in vuruşunu kaleci Orhan zorlukla çeldi. Dönen topu Ali Helvacı ağlara gönderdi fakat maçın hakemi ofsayt nedeniyle golü iptal etti. Bu dakikadan sonra oyunu Düzcespor yönetmeye başladı. 1-0'lık skoru korumaya devam eden Düzcespor orta sahada ve defansta top yaparak oyunu soğuttu. Maçın 80'nci dakikasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un golü geldi. Mehmet İncesu sağ kanattan ortadı.  Arka direkten Aykut Çift topu kafayla ağlara gönderdi. Maçın sonuna hakem 5 dakikalık oynanmayan süre verdi. Bu bölümde de gol olmayınca maç uzatlamalara gitti. İlk uzatma devresinde de eşitlik bozulmadı. İkinci uzatma devresinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibine 5-4 yenilen Kırıkkale Büyük Anadoluspor kupadan elendi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli