Anahtar Kelimeler: Personel alacak

Personel alacak

Personel alacak

ROKETSAN personel alım ilanı yayımlandı.

ÖNEMLİ GELİŞME

ROKETSAN personel alım ilanı yayımlandı. 6 farklı branş ile yapılacak olan alım için işe alınacak olan personellere yüksek maaş ödemesi yapılacak. Alım yapılacak unvanlarda istenilen kriterleri sağlayanlar başvuru yapabilir. ROKETSAN, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS puan şartı olmadan; Sıvı Yakıtlı Roket Motoru Tasarım Mühendisi, Muayene Mühendisi, Tahribatsız Muayene (NDT) Mühendisi, Kaynak Teknisyeni, Üretim Kalite Güvence Mühendisi ve Patlayıcı Teknolojileri Mühendisi alımı yapılacak.

 

İLAN KRİTERLERİ

Kurumdan yapılan açıklamada konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Sıvı Yakıtlı Roket Motoru Tasarım Mühendisi Alımı: Lisans Makina Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Mühendisliği bölüm mezunu olup alanında en az 2 yıl deneyimli olanlardan alım yapılacaktır. MATLAB yazılımını iyi derece de kullanıyor olmanız gerekmektedir.

 

MUAYENE MÜHENDİSİ ALIMI

Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölüm mezunu olan ve üretim veya kalite süreçlerinde en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olan kişilerden alım olacaktır. Takım çalışmasına yatkınlık göstermeniz ve sorumluluk sahibi olmanız gerekmektedir.

 

TAHRİBATSIZ MUAYENE (NDT) MÜHENDİSİ ALIMI

Üniversitelerin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölüm mezunlarından alım yapılacaktır. Adaylardan tercihen NAS 410, EN 4179 veya EN 9712’ye göre RT, MT, UT veya PT Level 2 sertifikalarına sahip olması beklenmektedir. İyi derece de İngilizce dil bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

 

KAYNAK TEKNİSYENİ ALIMI

Önlisans düzeyinde Metal işleri, Kaynak, Torna Tesviye bölümlerinden birinden diploma belgesine sahip olmanız istenmektedir. Adayların TIG konusunda en az 5 yıl mesleki deneyime sahip olması istenmektedir.

 

ÜRETİM KALİTE GÜVENCE MÜHENDİSİ ALIMI

Elektrik-Elektronik, Makine, Endüstri, Havacılık Uzay, Uçak, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmuş olmanız istenmektedir.

 

PATLAYICI TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSİ ALIMI

Kimya Mühendisliği lisans mezunu olmanız gerekmektedir. Güçlü iletişim becerisine sahip olan ve vardiyalı çalışma sistemine uygunluk sağlamanız beklenmektedir.

 

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

ROKETSAN personel alımı tarafından yayımlanmış olan ilana başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını https://ikbasvuru.roketsan.com.tr/ adresi aracılığıyla çevrim içi olarak tamamlamaları gerekmektedir.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu