Anahtar Kelimeler: Personelin hayallerini yıktı!

Personelin hayallerini de yıktı!

Personelin hayallerini de yıktı!

Ne dedi, ne yapmadı…?

Yine bakın ne oldu?

Hani hiçbir şey olmadı!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı MKE lojmanlarının bulunduğu alana belediye personeli için lojman ve ucuz konut sözü vermişti.

 

SÖZÜNÜ YİNE TUTMADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı MKE lojmanlarının bulunduğu alana belediye personeli için lojman ve ucuz konut sözü vermişti. Ancak, aradan onca yıl geçmesine rağmen Saygılı bir sözünü daha yerine getirmedi, Kırıkkale kamuoyu gibi personelin hayallerini yıktı. Başkan Saygılı ikinci döneminde MKE ile yapılan anlaşma gereği MKE arazisine bu kurum için lojman yapılacağını, arazinin bir kısmının da belediye personeli için lojman ve konut alanı olarak kullanılacağını söylemişti.

 

PERSONEL ÇOK TEPKİLİ

Ancak gelinen noktada böyle bir gelişme olmadı. Saygılı bir sözünü daha tutmazken, arazide boş kalan alan lüks konutlar olarak değerlendiriliyor. Arazinin bu iş için kullanılması amacıyla geçtiğimiz haftalarda 70 milyon liranın üzerinde bir bedelle ihale yapılmıştı. Belediye personeli hayal kırıklığına uğrarken, kendi aralarında tepkilerini dile getiriyorlar. Ancak bunu sesli söyleyemiyorlar. Kurumda sıkıntı yaşamamak için sessiz kalan personel sorunu medya mensupları ile paylaşıyorlar.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı