Anahtar Kelimeler: Personelle buluştu

Personelle buluştu

Personelle buluştu

BİR ARAYA GELDİLER

Rektörlük görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, geçen 4 yıllık süre içindeki çalışmaları nedeniyle idari personele teşekkür etmek ve önümüzdeki 4 yıllık dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere idari personelle bir araya geldi. Merkezi Derslikler binasında yapılan toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan ile idari personel katıldı.

BİR ARAYA GELDİLER

Rektörlük görevine getirilmesi hususunda teklifte bulunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a, takdirde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, günlük değil ilerisini hesap edecek şekilde planlı ve uyum içinde çalışmanın önemine değinerek, “Beraber geçirdiğimiz 4 yıl için sizlere teşekkür etmek ve önümüzdeki 4 yıllık dönemde neler yapacağımızı konuşmak, beyin fırtınası yapmak için bugün sizlerle bir araya geldik. Yapacağımız 4 yıllık bir plana işlev kazandıracak olan sizlersiniz. Bizler de üniversite yönetimi olarak sizlerle işbirliği içinde karşılaştığınız problemlere çözüm üretip taleplerinizi değerlendireceğiz. Bütün öğrencilerimiz ve personelimizin her biri bizler için çok kıymetlidir.

PERSONEL KATKISI BÜYÜK

Personel olarak hangi işi yapıyorsanız yapın, yaptığınız işler kurumumuz için önem taşımaktadır. Bir yükü taşıyan zincirin halkalarının hepsi aynı derecede önemlidir. İçlerinden birini çıkarırsak zincirin bütünlüğü bozulur ve yükü taşıyamayız.  Buradaki yük Kırıkkale Üniversitesinin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk görevleridir. Bu görevi, yükü her bir personelimizin katkısı ile taşıyoruz.  Dolayısıyla her bir personelimiz kurumumuzun değerli bir üyesidir.  İnşaallah önümüzdeki 4 yıllık dönemde güzel bir çalışma ritmi oluşturur, milletimizin bizlere emaneti olan öğrencilerimize en güzel şekilde hizmet verir ve mezun ederiz” dedi. Toplantı, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan’ın idari personelin sorularına cevap vermesi ile sona erdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı