Anahtar Kelimeler: Planlama çalıştayı

Planlama çalıştayı

Planlama çalıştayı

GELECEK PLANLAMASI

 

Kırıkkale Üniversitesi akademik birimlerinin geçmiş yılda yaptıkları çalışmaları değerlendirmek, gelecek yıl plan ve hedeflerini belirlemek amacıyla yapılan, 'Değerlendirme ve Planlama Toplantıları' Delice MYO’da yapılan toplantı ile başladı.

GELECEK PLANLAMASI

Delice MYO 2022 Değerlendirme ve 2023 Yılı Planlama Toplantısına Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Barış Demirel, akademik ve idari personel katıldı. Toplantıda, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, istatistiki veriler eşliğinde akademik personel, bölümler, öğrenci sayıları, yapılan akademik çalışmalar ile gelecek yıl plan ve hedefleri hakkında kapsamlı olarak bilgi verdi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Sürekli gelişen ve değişen dünyada üniversitelere önemli görevler düştüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “2018’de göreve başladığımda her birimden akademik çalışma, sosyal sorumluluk gibi alanlarda bazı hedefler istemiştim. Belirlediğimiz hedeflerin ne kadarının gerçekleştiğine dönüp bakmak ve değerlendirme yapmak, başarılı ve eksik yönlerimizi görmemize, gelecek hedef ve planlarımızı en doğru şekilde belirlememize yardımcı oluyor. İyi ve doğru şekilde devam eden çalışmaların ilerleyen süreçte de başarılı bir şekilde devam etmesi ve sorun yaşadığınız konularda problemlerin çözümü noktasında sizlerle görüş alışverişi yapmak için Üniversite yönetimi olarak bugün buradayız. 

 

DÜNYA HIZLA DEĞİŞİYOR

Akademik ve idari anlamda, paydaşlarımıza katkı sağlama ve uluslararası anlamda neler yapacağımıza bütün birimlerimizle odaklanmamız gerekiyor. Çünkü dünya hızla değişiyor. Eskiden bizi dinlemeyenler bugün Türkiye’nin ne diyeceğini merak ediyorlar. Biz de Üniversite olarak ülkemize katkı sağlama gayreti içinde çalışmalar yapmalıyız. Özelde de Delice MYO’nun ne katkı sağlayacağını düşünmeliyiz. Delice MYO’nun yapacağı en önemli katkı, her bir öğretim elemanı ve idari personel arkadaşımızın gelen öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için onlara gerekli desteği, yardımı sağlamasıdır” dedi.

 

TALEPLER NOT ALINDI

Delice MYO’da yapılan çalışmaları, gelecek yıl plan ve hedeflerini değerlendiren Rektörümüz, toplantıda görev süresi içinde yapmayı planladığı faaliyetleri, Delice MYO’ nun eğitim-öğretim, sosyal sorumluluk çalışmaları ve paydaşlarla ilişkileri konusunda beklentilerini anlattı. Toplantı, Rektörümüzün akademik ve idari personelin taleplerini dinlemesi, sorularını cevaplaması ile sona erdi. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli