Anahtar Kelimeler: Podium intihar etti

Podium AVM´de intihar etti!

Podium AVM´de intihar etti!

Podium AVM´de intihar etti!

Kendini boşluğa bıraktı!

Kırıkkale Kız Yetiştirme Yurdu´nda kalan 15 yaşındaki Dilan Adlin, 6 katlı alışveriş merkezinin 3´üncü katından korkuluğu aşıp kendini boşluğa bıraktı.

HAYATINA SON VERDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı Kırıkkale Kız Yetiştirme Yurdu´nda barınan 15 yaşındaki Dilan Adlin, gittiği alışveriş merkezinin içinde 3´üncü katından atlayarak yaşamına son verdi. Olay, Kırıkkale şehir girişinde bulunan bir alışveriş merkezinde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Anne ve babası boşanan, kendisi de Kırıkkale Kız Yetiştirme Yurdu´nda barınan Dilan Adlin, gittiği 6 katlı alışveriş merkezinin 3´üncü katından çevredekilerin şaşkın bakışları altında korkuluğu aşıp, kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Dilan Adlin, ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan Dilan Adlin, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

TELEFONLA KONUŞUYORDU

Alışveriş merkezindeki görgü tanıkları, genç kızın yemek yerken bir yandan cep telefonuyla bağırarak konuştuğunu, daha sonra öfkeyle kalkıp, kendisini boşluğa bıraktığını söyledi. Dilan´ın intihar nedeni henüz belirlenemezken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false