Anahtar Kelimeler: Polis haftasına kutlama

Polis haftasına kutlama

Polis haftasına kutlama

Kırıkkale'de Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlandı Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale'de, törenler düzenlendi.

KUTLAMA YAPILDI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yılı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de  törenlerle kutlandı. Kırıkkale’de Kutlama etkinlikleri dün sabah Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut, törenler sonrası makamında ziyaretleri kabul etti. Kutlama etkinlikleri dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Törene polis teşkilatı mensupları, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Cumhuriyet meydanında yapılan çelenk konulma töreninin ardından ziyaretleri makamında kabul etti. 

 

VALİLİK ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve Emniyet Teşkilatı mensupları Vali V. Ahmet Sait Kurnaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Vali V. Ahmet Sait Kurnaz’a çiçek takdim edildi. Vali V. Kurnaz, toplumun huzur ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece/gündüz demeden cansiperane çalışan Polis Teşkilatı’nın tüm mensuplarına teşekkür etti.

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu