Anahtar Kelimeler: Polis denetimde

Polis hep denetimde

Polis hep denetimde

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geleceğimizin teminatı olan çocukları ve gençleri korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla okul önlerinde denetimlerini sürdürüyor.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Denetimlerle okulların çevresinde suç ve asayiş olaylarının önlenmesi amaçlanıyor. Öğrenci ve velilerin güvenliği sağlanıyor. Trafik güvenliği artırılıyor. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde okul giriş ve çıkışları kontrol ediliyor. Şüpheli araç ve kişiler takibe alınıyor. Uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında aramalar yapılıyor. Trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

 

DEVAM EDECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, İlimiz merkezinde bulunan okullarımız ve çevresi ekiplerimiz tarafından denetlenmiştir. Tüm vatandaşlardan, okul önlerinde herhangi bir şüpheli durumla karşılaşmaları halinde 112 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmalarını rica ediyoruz” ifadesine yer verdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı