Anahtar Kelimeler: Polis okulunda iftar

Polis okulunda iftar

Polis okulunda iftar

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Polis Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. Makas, öğrencilerin Ramazan ayını tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

POLİS ADAYLARIYLA İFTAR

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini vatandaş, esnaf ve öğrenci sofralarında yaşamaya devam eden Vali Mehmet Makas’ın bu kez durağı Polis Meslek Yüksekokulu oldu. Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için görev yapacak çiçeği burnunda polis adaylarıyla aynı sofrada buluşan Makas, öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'ın katıldığı iftar programında Vali Mehmet Makas, öğrencilerin Ramazan ayını tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

VALİ BİLGİ ALDI

Vali Makas, yaptığı konuşmada: polislik mesleğinin önemini ve kutsallığını vurguladı. Genç polis adaylarından, vatan ve millete sevdalı, ilke ve inkılaplara bağlı, dürüst ve adil bireyler olmalarını beklediğini ifade etti. Makas, Ramazan ayının manevi atmosferinin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini, bu vesileyle tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladığını belirtti. Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ise: Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu'nun eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Öğrencilere mesleki konularda tavsiyelerde bulundu. Vali Makas'a ve programa katılanlara teşekkürlerini iletti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı