Anahtar Kelimeler: Projeler devam ediyor

Projeler devam ediyor

Projeler devam ediyor

Projeler devam ediyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale ve İlçelerde devam eden projeleri yerinde inceledi. Devam eden projeler hakkında bilgi alan Sezer, projelerin en kısa zamanda tamamlanacağını ve Kırıkkale halkının hizmetine sunulacağını ifade etti.

 

VALİ İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilk olarak yapımına devam eden  Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı'nda incelemelerde bulundu. Buradaki çalışmaları yakından takip eden Sezer, projede büyük adımlar atıldığını büyük bir hızla projenin yapımına devam edildiğini söyledi. Sezer, Yeşillendirme çalışmalarının sürdüğünü ve eylül sonuna kadar bu projenin tamamlanacağını ifade etti. Kırıkkale Valisi  Yunus Sezer, Kırıkkale İl Özel İdare Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Balışeyh-Kılevli köyü arasında bakım-onarım çalışmaları devam eden 7.4 km uzunluğundaki yolda incelemelerde bulundu. Çalışmalardan bir hayli memnun kalan Sezer, Devletin  hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığını her şeyin  vatandaşın rahatlığı için yaptığını dile getirdi. Yol çalışmasında sona gelindiğini ifade eden Sezer, "İnşallah Eylül sonunda çalışmalarımız bitecek ve bu yolu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız'' dedi.

 

VALİ BİLGİLER VERDİ

Vali  Yunus Sezer "Köylerimizin örnek köy yapılması amacıyla gerekli malzemeleri bu tesisten karşılayacağız" dedi. İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte İl Özel İdaresi Kilit Parke ve Beton Santrali inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kırıkkalemizin güzel köylerinin yol ihtiyacı, köylerin içerisindeki düzenlemeler, bunların hepsini giderme açısından önemli hizmetleri hep beraber yapıyoruz. Hepimiz önemli sorumlulukların altına elimizi koyuyoruz. Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz her türlü desteği veriyor. Pandemi sürecinde olmamıza rağmen bizim KÖYDES ödeneklerinde herhangi bir kısıtlama olmadı. Geçen yıl gönderilen ödeneğin aynısı bu yıl da gönderildi. Biz de ilave kaynaklar oluşturarak verilen hizmeti daha da ileriye götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

EKİM’DE TAMAMLANACAK

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, OBA Köy çalışmalarının yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yetkilerden bilgi aldı. Yeşil Vadi ile Oba Köy'ü birbirine bağlayacak 21 km'lik bisiklet yolunun 29 Ekim’ de bitirilmesi planlanıyor. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer son olarak Uyuşturucu madde kullanan 19 yaş ve üzeri bağımlı bireylerin tedavi edilerek sosyo-ekonomik hayata entegrasyonlarını sağlamak için başlatılan " Huzur Köy Projesi " kapsamında kurulacak yataklı rehabilitasyon merkezi alanında incelemelerde bulundu. Kırıkkale Valisi  Yunus Sezer, yetkililerden bilgi aldı.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli