Anahtar Kelimeler: Ramazan bilgiler verdi

Ramazan Can bilgiler verdi

Ramazan Can bilgiler verdi

Ramazan Can bilgiler verdi

Partide toplantı yaptı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kente yapılacak devlet yatırımlarını anlattı.

PARTİDE TOPLANTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kente yapılacak devlet yatırımlarını anlattı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda konuşan  Milletvekili Can, Kırıkkale´ye yapılacak yatırımlar için Ankara´da gerekli ziyaretleri yaptıklarını söyledi. TBMM çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Can, "Yoğunluktan dolayı bayadır halk günü uygulaması yapamıyorduk. Bugün zaman bulduk ve vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Türkiye´miz zorlu süreçten geçiyor. Allah´a şükür bu süreci en iyi şekilde atlattık. Afrin´i temizledik. Suriyeli kardeşlerimiz oraya taşınmaya başladı. Şehitlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

BİLGİLER VERDİ
Can, 3 milletvekili, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz  ve Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı  ile birlikte koordineli çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:   "Eski valiliğin olduğu yere çok güzel bir kültür ve kongre merkezi yapacağız.  Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş  ile gerekli toplantıları yaptık. Arsayı bakanlığa devrettik. Cumhuriyet Meydanımız böylelikle çok güzel bir görüntüye sahip olacak. Eski sanayimizi kaldırıyoruz. Şehrimiz büyüyünce içeride kalmıştı. Burayı Osman Gazi Mahallemize taşıyacağız. Yahşihan ilçemizde üniversiteye yakın bir alana güzel bir cami, kütüphane ve öğrencilerin orada inançlarını yerine getirebileceği güzel bir manevi alan oluşturacağız.

YATIRIMLARI ANLATTI
Arazi durumuna göre camiler değerlendiriliyor. Proje aşamasında. Ayrıca aynı yere huzur evi de yapacağız. Spor salonu ihtiyacımız vardı. Bu yılki planların arasına alındı. 5 bin kişilik bir spor salonu olacak. Keskin Hastanesi programa alındı. Orayla ilgilide gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Organize sanayilerimizin doğal gaz sorunlarını çözdük. İnşallah 3 aya kadar sanayi bölgelerimize doğal gazı vereceğiz." Can, açıklamalarının ardından vatandaşlarla bir süre görüştü.



tarafsız
6.04.2018 22:55:04
Zaten otopark sıkıntısı var eski valiligin oraya yapmak mantıklı degil eski kültür merkezini yık oraya yap sanki ne yatırım yapıyorsunuzda..

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu