Anahtar Kelimeler: Ramazan huzurlu geçti

Ramazan huzurlu geçti

Ramazan huzurlu geçti

Ramazan huzurlu geçti

Bayramda olay yoktu!

Kırıkkale bir Ramazan´ı daha geride bıraktı. Ramazan Bayramı dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de bayram coşkusu yaşandı. Bayram nedeni ile düzenlenen bayramlaşma programı ilk olarak Kırıkkale valiliğinde başladı. Valiliğin ardından ise tören belediye ve siyasi partilerde devam etti.

VALİLİK´TE BAYRAMLAŞMA

İlk olarak valilikte başlayan bayramlaşma törenine Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.  Törende konuşma yapan Vali Haktankaçmaz ramazan ayının huzurlu geçtiğini ifade etti. Haktankaçmaz, ?Düzenlenen çeşitli etkinliklerle Ramazan çok güzel geçti. İnşallah bundan sonra da aynı huzurla aynı birliktelik içerisinde ilimizde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bayramlar tabi ki küskünlüklerin giderildiği, insanların birbirleriyle bir kez daha kucaklaştığı dönemlerdir. İnşallah bu geleneklerimizi örf ve adetlerimizi gelecek nesillere aktaralım. Komşularımızı ve yakınlarımızı ziyaret edip onlarla bayramlaşalım. Kırıkkale milli gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı en güzel yerlerden birisi. İlimizin nüfusu şu anda iki katına çıkmış durumda. Büyük şehirler, metropoller boşaldı ama Kırıkkale´miz doldu. Sıla-i rahim duygusuyla insanlarımız akın akın Kırıkkale´mize geldi? şeklinde konuştu.

BELEDİYE´DE BAYRAMLAŞMA

Valiliğin ardından Belediye binasında bayramlaşma töreni devam etti. Buradaki törende Belediye Bakanı Mehmet Saygılı törene katılanlar ile tek tek bayramlaştı. Saygılı, göreve geldiklerinden bu yana Kırıkkale´deki hizmetlerin aksamadan devam etmesi için çalıştıklarını, yeni ihtiyaçların doğmasıyla birlikte, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Ayrıca Ramazan Ayında vatandaşlara çeşitli etkinlikler sunduklarını, özellikle Sosyal Konsey marifetiyle ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerin yanlarında olduklarını dile getirdi.

NİCE BAYRAMLARA

Belediye ve Valiliğin ardından ise siyasi partilerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen törenlerde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Partilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı çocuk yuvasında çocukların bayramlarını kutladılar. Kırıkkale´de Ramazan Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da sorunsuz geçti. Kırıkkale huzurlu bir şekilde kutladı Ramazan Bayramını.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı