Anahtar Kelimeler: Ramazan için hazırlık

Ramazan için hazırlık

Ramazan için hazırlık

Ramazan için hazırlık

Ramazan sokağı açılacak

Kırıkkale Belediyesinin Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği ?Ramazan Sokağı´nın hazırlıkları son aşamaya geldi. Bu yıl Cumhuriyet Meydanına kurulacak Kırıkkale Belediyesi Ramazan Sokağının şehitlere atfen açılacağını belirten Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Ahmet Koçak, ana temanın şehitler olacağını söyledi.

RAMAZAN ÇALIŞMASI

Kırıkkale Belediyesi´nin Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği ?Ramazan Sokağı´nın üçüncüsü bu yıl kurulacak. Cumhuriyet Meydanı´na kurulacak olan Ramazan Sokağında eski Ramazan günleri canlandırılacak. 6 Haziran Pazartesi günü kurulacak olan Ramazan Sokağı 30 gün Kırıkkale halkına hizmet verecek. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Ahmet Koçak, Ramazan Sokağında 35 evin olacağını belirterek, 30 gün boyunca Kırıkkale halkına ücretsiz günlük 700 litre ballı güllü şerbet (Ramazan Şerbeti) ikram edileceğini söyledi.

HATİM KAMPANYASI

11-20 Haziran tarihleri arasında İbrahim Sadri, İkbal Gürpınar ve Sedat Uçan gibi sanatçıların Cumhuriyet Meydanı´nda sahne alacağını dile getiren Müdür Koçak, ?Bu yılki Ramazan Sokağımızı Şehitlerimiz için kuruyoruz. Dünya´da bulunan birinci hafızlarımız şehitlerimiz için Kırıkkale´de buluşacak. Ayrıca program kapsamında şehitlerimiz için Hatim Kampanyasına başlanılacak? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false