Anahtar Kelimeler: Ramazan mesajı verdi

Ramazan mesajı verdi

Ramazan mesajı verdi

Deprem dolayısıyla Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde koordinatör valilik görevini yerine getiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

RAMAZAN MESAJI

Deprem dolayısıyla Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde koordinatör valilik görevini yerine getiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Tekbıyıkoğlu “11 ayın sultanı Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyorum” diye konuştu. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu mesajında “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay; tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir” ifadesini kullandı.

 

 

MANEVİ HUZUR

Vali Tekbıyıkoğlu “Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile kardeşlik duygularını asırlar boyunca en iyi şekilde yaşamış, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktaran bir milletin mensupları olarak, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayda halkımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyorum. Bu değerlerin korunduğu ve devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle Kırıkkale’li hemşehrilerimizin ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu