Anahtar Kelimeler: Referandum seçim kesin gibi

Referandum ve seçim kesin gibi

Referandum ve seçim kesin gibi

Referandum ve seçim kesin gibi

Nisan´da seçim mi var?

Türkiye uzun zamandır seçim söylentileri ile çalkalanıyor. Hükümet kanadı yok dese de artık referandum ve seçimden resmen bahsedilir oldu.

İKİ SANDIK HAZIRLIĞI

Hükümetin Nisan ayında hem başkanlık rejimi için referandum düşündüğü, hem de yerel seçim yapmayı planladığı söyleniyor. Referandum ve seçimle ilgili gelişmeler netlik kazanmaya başladı. Hükümetin hem referandum ve hem de yerel seçimi Nisan ayının ikinci veya üçüncü haftası yapmayı planlamaya aldığı ileri sürülüyor. Hata bu amaçla teşkilatlara ?seçime hazır olun? talimatı verildiği bile bildiriliyor. Bu doğrultuda Kırıkkale´de yerel seçim ve referandumla ilgili hazırlıklara önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

ÖNEMLİ BİR KARAR ALINDI

Teşkilat yönetiminin başkanlık sistemini anlatmak ve referanduma ?evet? desteği sağlamak için sahaya çıkacağı konuşuluyor. Yerel seçimle ilgili de hazırlıkların başlayacağı ve partinin yerel seçimle FETÖ yanlısı isimleri partiden uzaklaştıracağı ifade ediliyor. AK Parti Genel Merkez yönetimi tarafından son yapılan toplantıda, parti içinde birinci derecede yakını FETÖ mensubu çıkan kim olursa olsun aday yapılmayacağına dair karar alındığı vurgulanıyor. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli