Anahtar Kelimeler: Reklam panoları kırıldı

Reklam panoları kırıldı!

Reklam panoları kırıldı!

Reklam panoları kırıldı!

Panolara saldırı!

Belediye tarafından vatandaşların yazın sıcaktan, kışın yağış ve soğuktan korunması için yol güzergâhlarına yaptırılan duraklar tahrip edildi. Duraklardaki ışıklı tabelalar ve bankların kim veya kimler tarafından kırılıp edildiği polis tarafından araştırıyor.

PANOLARA ZARAR VERİLDİ

Kırıkkale Belediyesi tarafından vatandaşların yazın sıcaktan, kışın soğuk ve yağıştan korunması için yol güzergâhlarına yaptırdığı otobüs duraklarından bazıları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Bağdat Köprüsü Kavakçılar sitesi ve Bahşılı ilçe girişi güzergâhındaki 3 durak bundan bir süre önce kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi Duraklardaki bank ve ışıklı reklam tabelaları parçalanarak kullanılamaz hale getirildi.

POLİS ARAŞTIRIYOR

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman daha önce de benzer hadiselerin yaşandığını buradaki olayında aynı spontane gelişmiş bir olay olduğu düşüncesiyle durakların tamir edilerek yenilendiğini ancak aradan bir hafta geçmeden aynı şekilde tekrarlandığını belirterek durumun polise bildirildiğini söyledi. Polisin olay yerinde inceleme yaptığını belirten Sekman durukların bulunduğu yerin ölü bölge olması nedeniyle çevrede herhangi bir kamara veya MOBESE olmadığından saldırıyı yapanların tespit edilemediğini ancak polisin olayı takip ettiğini söyledi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false