Anahtar Kelimeler: Rengarenk

Rengarenk bir kamp

Rengarenk bir kamp

Yahşihan Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale getirdiği ‘İkisi Bir Arada Kamp’ etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinliğe katılanlar kamp ateşinin etrafında toplanıp, arabalı sinema keyfi yaptılar.

 

KAMP YAPTILAR

Yahşihan ilçesinde Bayraktepe ve Seyrantepe Mahallesini birbirine bağlayan boş bir alanda düzenlenen etkinliğe çok sayıda kişi katılım sağladı. Arabalı sinema, dj konser ve kamp ateşi gibi çeşitli aktiviteler yapılan etkinliğe yoğun katılım gerçekleşti. Katılımcılar, geceyi aydınlatan ateşin etrafında hem ısındı hem de sinema izledi. Etkinlikte DJ Orçun sahne alırken unutulmaz bir gece yaşattı.

 

İKRAMLAR YAPILDI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP İl Başkanı Murat Abalı da katılımcılara okuma kitabı hediye etti. Ayrıca, vatandaşlara Yahşihan Belediyesi tarafından mısır, gazoz, çorba, çay ve kahve ikram edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden beri siz kıymetli vatandaşlarımıza yönelik pek çok sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirmekteyiz. Her yıl gelenek haline getirdiğimiz İkisi Bir Arada Kamp etkinliğimizi dört gözle bekliyordunuz biliyorum.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Bu yıl etkinliğimizi Hisarköy ormanında değil de sizler rahatlıkla ulaşabilesiniz diye bulunduğumuz alanda gerçekleştirmenin daha uygun olacağını düşündük. Bugün burada hayatın koşturması ve yoruculuğu içerisinden 1 günü kendimize ayırıp tüm stresimizi atacağız sonrasında ise geçmişin nostaljisini yaşamak için arabalarımıza geçeceğiz. Radyo frekanslarımızı ayarlayıp filmlerimizi izleyeceğiz. Çadırlar, meşaleler, kamp ateşi ve kitapların konuşulduğu sıcacık bir ortamda, hem kitap okumanın hem de doğa kampının doyumsuz lezzetini hep birlikte yaşayacağız.”

 

KİTAP DAĞITILDI

Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, 4 yıldır "ikisi bir arada kamp" etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi. Bin 500 tane kitap dağıttıklarını ifade eden Türkyılmaz, "4 yıldır bu etkinliği gerçekleştiriyoruz pandemi döneminde de yapmıştık. Bugün iki tane film izliyoruz; 'Bursa Bülbülü' ve 'Gülen Yüzler' nostalji bir şey. Gazozlarımızı aldık mısır patlattık. Bin 500 tane kitap dağıttık. 3 bin tane araç burada. Yahşihan cıvıl cıvıl heyecanlı. Kamp ateşleri var, gençlik var, heyecan var. İnşallah nice yıllarda bu kitapların önemi ve nostaljik filmlerin, Yeşilçam filmlerin önemi yaşar diyorum" şeklinde konuştu.

 

PROJELERİ ANLATTI

Türkyılmaz, “Değerli misafirler bizler gece demedik gündüz demedik. İçimizde alevlendirdiğimiz ekip ruhumuzu söndürmeden sürekli çalıştık. Bireysel düşünmedik birlikte düşündük. 5 Yılda tam 175 projeyi hayata geçirdik. Ayağımızı bastığımız en ufak taş dahi eskisi gibi değil. Ülkede model bölgede lider konumuna getirdik. Bizler her sabahın 5 inde düştük bu memleketin yollarına. İlçemizi yeşillendirdik 65 yılda ancak yapılabilen 17 parkla sınırlı kalmadık. 5 yılda ilçemize tam 14 park daha yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Siz kıymetli vatandaşlarımız için birçok sosyal etkinlik düzenledik” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı