Saadet Partisi gece, gündüz çalışıyor

Saadet Partisi gece,  gündüz çalışıyor

Saadet Partisi gece, gündüz çalışıyor

Kurumları dolaşıyorlar 

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayları seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Saadet Partisi milletvekili adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal, Ramazan Gözalan ve parti yönetim kurulu üyeleri gece, gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaretler devam ediyor

Çalışmalar kapsamında Saadet Partisi adayları Kırıkkale Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalar ve hastane personeli ile görüştüler. Ziyaretin ardından açıklamaya yapan milletvekili adayları Bizim anlayışımız, milleti gütmeyi değil millete hizmet etmeyi esas almıştır. Saadet Partisi, yolsuzluk ve rüşvetle değil, adaletle yürütüldüğü, adam kayırmayan, partizanlık yapmayan, halkın tasvibiyle en iyiyi ve en güzeli uygulayan bir Türkiye için var” diye konuştular

Refah seviyesi yükselecek

Milletvekili adayları hastane ziyaretinin ardından 70. Yıl Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret ettiler. Sağlık merkezi personeliyle görüşen adaylar destek istediler.  Hükümet Konağını da  ziyaret eden adaylar. Hükümet Konağı'nda çalışanlar ve vatandaşlarla görüşen adaylar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek 54.Erbakan Hükümeti'nde olduğu gibi memurlara yüzde 50 zam yaparak memurların alım gücünü artıracaklarını refah seviyesinin yükselmesini sağlayacaklarını belirttiler.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu