Anahtar Kelimeler: Sadece 1 tanesi girebildi!

Sadece 1 tanesi girebildi!

Sadece 1 tanesi girebildi!

Sadece 1 tanesi girebildi!

Hiç biri başaramadı!

Evdeki hesap çarşıya uymadı!

AK Parti'de büyük hüsran yaşanıyor dense yeridir. Çünkü, 32 isim aday adayı olarak çıktı, sadece 1 kişi listeye girebildi o da üçüncü sıradan…

Neler yaptılar neler!

AK Parti'de aday adaylarının evdeki hesabı çarşıya uymadı. 32 kişi aday adayı olarak yola çıktı. Kimisi büyük paralar harcadı. Günlerce zaman ve emek harcayan oldu. Kimisi yerel basını ilanlarla doldurdu. Kimisi Ben hazırım Kırıkkale” dedi. Kimi demokrasiyi anlattı, kimisi de partili olmadığı halde partiyi öve öve bitiremedi. Kimi adının önüne unvan arıyordu bunu almayı başardı, kimi ise resmen hüsrana uğradı. Kimi temayülden, kimisi anketlerden, kimisi de STK oylamasından en önde çıktı.

Şoku nasıl atlatacaklar?

Kimi parti ve Belediye desteğini arkasına aldı, kimi de ya Allah bismillah” deyip yola çıktı. Sonuçta sadece 1 kişi listeye girmeyi başardı, o da ancak üçüncü sırada yer bulabildi kendine. Mevcut vekiller özgül ağırlıklarını hissettirdi, partinin9 genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsünün ağırlığı ortadan kalktı. AK Parti sürpriz bir liste ile ortaya çıktı ve herkes resmen şok oldu. Şimdi 31 kişinin bu şoku nasıl atlatacağı merak konusu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli