Anahtar Kelimeler: Sadece ikisi ?

Sadece bu ikisi mi?

Sadece bu ikisi mi?

Üstelik 8 sene sonra!

Başka hizmetin yok mu?

 

Neden sözlerini tutmadın?

 

Susuzluktan da bahsetsene!

 

Sen ‘kibirli’ adamsın

Sadece bu kadar mı diyorsun?

 

Seçime sayılı günler kala aday olabilmek için akla gelmedik yöntemler deneyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın sosyal medyadan yaptığı ve yaptırdığı iki paylaşım dikkat çekti.

 

DİKKAT ÇEKİCİ BULUNDU

Seçime sayılı günler kala aday olabilmek için akla gelmedik yöntemler deneyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın sosyal medyadan yaptığı ve yaptırdığı iki paylaşım dikkat çekti. Aday olmak için çalmadık kapı bırakmayan ancak şu ana kadar milletvekili adaylığında olduğu gibi garanti alamayan Saygı, bir yandan da güya yaptığı hizmetleri paylaşıyor. 8 senedir söz verdiği projelerin bir kaçı hariç diğerlerini gerçekleştirmeyen, Bakanlık katkısı ile Kırıkkale’ye yapılan Roketsan’ı kendi projesiymiş gibi paylaşan Saygılı, 8 senenin sonunda da ancak getirebildiği otobüsleri hizmetmiş gibi paylaşıyor. 

 

KAMUOYU ÇOK YADIRGADI

Saygılı’nın ekibi tarafından yapılan paylaşımlar değer görmezken, aynı zamanda da tepki olarak dikkat çekti. İki dönemdir başkanlık yapan, yazın da kışın da şehir susuzluktan kıvranırken, Saygılı’nın Bakanlık katkısı ile yapılan Roketsan’ı paylaşması kendi projesi imiş gibi paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Şehir pis kokarken, kirlilikten geçilmezken, söz verdiği halde projelerini gerçekleştirmezken Saygılı’nın bunu paylaşmasını kamuoyu yadırgadı. Öte yandan bu tür yatırımların seçime yakın zamanda gerçekleştirilmesi de manidar bulundu. 

 

AKLIN YENİ Mİ BAŞINA GELDİ?

Öte yandan otobüslerle ilgili paylaşımı da başka bir manidar konu olarak dikkat çekti. Senelerce otobüssüz yaşayan Kırıkkalelilerin ikinci dönemin sonunda oyunu alabilmek için otobüs hizmeti getiren Saygılı’ya bir çok kişi, “Aklın yeni mi başına geldi. Biz senelerdir toplu taşımada dolmuşçuların insafına bırakıldık. Bunu sen yaptın. Televizyonlardaki yarışmalarda bile şehir içi otobüsü olmayan il hangisidir diye dalga geçildi. Senin eserindi bu. Şimdi seçim için yapılmış bu çalışmayı gözümüze mi sokmaya çalışıyorsun” yorumunda bulunuyor.

 

NEDEN SÖZLERİNİ TUTMADIN?

Millet susuzluktan kırılırken, bu konuya hiç girmeyen, yol ve kaldırımları, parkları berbat durumda olan, pis kokudan geçilmeyen şehirden hiç bahsetmeyen, söz verdiği projeleri gerçekleştirmeyen  Saygılı’yı kızan bir çok kişi, “Ankara’nın yanı başında, Kızılırmak yanımızda akarken susuzluk yaşıyoruz, yol ve kaldırımların, parkların hali ortada, şehir neden bu kadar pis kokuyor, bugüne kadar söz verdiğin projeleri neden gerçekleştirmedin. Bundan da bahset Sayın Saygılı. Hizmet üretmemişsin, sadece iki farklı konu ile ki onlar da ikinci dönemin sonuna denk getirilmiş, bununla seçimi kurtarmaya çalışıyorsun. Geçti artık o dönemler. Senin de dönemin tamamlandı. Kırıkkale, Kırıkkale’yi Kırıkkale yapacak birilerine emanet edilmeli” yorumunda bulunuyor.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli