Anahtar Kelimeler: Sadece biri listeye girebildi

Sadece biri listeye girebildi

Sadece biri listeye girebildi

Sadece biri listeye girebildi

AK Parti sürprizi!

Liste çok değişmedi!

AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri için hazırladığı liste tam anlamıyla herkesi şok etti. Ne temayül, ne STK yoklaması, ne de kamuoyu anketleri listeyi etkilemedi. Listeye sadece bir yeni isim girebildi.

Liste çok değişmedi!

Kırıkkale AK Parti listesini konuşuyor. Aylardır listeye girebilmek için çalışan, zaman ve para harcayan hiçbir isim giremedi dense yeridir. Çünkü listeye sadece bir isim girdi o da Abdullah Öztürk. Bu ismin zaten listede olacağı konuşulmuyordu. Peki liste nasıl oldu? Liste, mevcut isimlerin ağırlıklı olduğu şekilde düzenlendi. Buna göre 1-Oğuz Kaan Köksal, 2-Ramazan Can, 3-Abdullah Öztürk şeklinde bir liste oluşturuldu.

Hiç biri olmadı!

Veli Korkmaz, Ergün Tekin veya Erhan Erdal'ın listede olması bekleniyordu ancak olamadılar. Listeye Beşir Atalay'ın etki edeceği konuşuluyordu ve Veli Korkmaz ya da Erhan Erdal'ın dahil edilmesi bekleniyordu. Ancak bu da olmadı. Listenin Saray ağırlıklı bir şekilde hazırlandığı öne sürülüyor. Listede Öztürk Keskinli, Köksal Ahılılı, Can ise Aşağı Mahmutlarlı olarak dikkat çekiyor. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli