Anahtar Kelimeler: Sağduyulu olmalıyız

Sağduyulu olmalıyız!

Sağduyulu olmalıyız!

Sağduyulu olmalıyız!

STK´lardan çağrı sürüyor!

Son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak Sivil Toplum Kuruluşları Kırıkkale halkını sağduyulu olmaya davet etti.

SAĞDUYULU OLALIM

Kırıkkale´de bulanan sivil toplum kuruluşları vatandaşların sağduyulu olmasını ve şehitlerimize yakışır şekilde davranılması gerektiğini belirterek acıkma yaptılar.  Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ?Şimdi toplum olarak kenetlenme, birlik olma ve sağduyulu davranma zamanıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu acılı ve zor günlerde, vatandaşlarımızın sabırlı ve sağduyulu davranarak, terör şiddet ve kaostan sonuç bekleyenlerin planlarını akamete uğratmalarını temenni ediyoruz. Kırıkkale halkımızı sağduyulu olmaya davet ediyoruz? dedi.

BERABERLİK GÜNÜ

Kırıkkale halkının her zaman sağduyulu olması gerektiğini ve şehitlerimize yakışır şekilde davranması gerektiğini belirten Ziraat odası Başkanı Orhan Öztürk ise,  ?Gün birlik ve beraberlik günü. Bizler sonuna kadar vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın, askerlerimizin, polisimizin, devletimizin, yanında yer almaya devam edeceğiz.  Bu vesile ile vatanımız için şehit düşen tüm kahraman Mehmetçiklerimize ve Polislerimize Allah´tan rahmet ve milletimize başsağlığı dileriz ve Kırıkkale halkını sağduyulu bir şekilde davranmasını isteriz? şeklinde konuştu.

TEK BİR MİLLETİZ

Kasaplar odası Başkan Gazi Karafilik ise yaptığı açıklamada, ?Acımız Büyük, Öfkemiz Çığ gibi. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi. Yaşadığımız bu kanlı süreçte her gün Anadolu´nun dört bir yanından ocaklarda yükselen feryatlar, acı, gözyaşı ve hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor. Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor,  acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti, Türkü Kürdü Çerkez´i tek bir millettir? diye konuştu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli