Anahtar Kelimeler: Sağlık tepki

Sağlık Sen´den tepki

Sağlık Sen´den tepki

Sağlık Sen´den tepki

Saldırıyı kınadılar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısında yaşamını yitiren asker eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya´ya yapılan hain saldırıyı lanetledi.

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısında yaşamını yitiren asker eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya´ya yapılan hain saldırıyı lanetledi. Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bu aziz milleti yıldırmaya ve bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, dünya üzerinde nerede ve ne şekilde olursa olsun masuma doğrulan silahın hiç bir izahatinin olamayacağını bildirdi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Sinsice pusular kuran, gücü ve cesareti olmayan, tüm bildiği arkadan ve masum insanlara saldırmak olan teröristleri, onların destekçilerini, yapılanlara sessiz kalanları lanetlediklerini dile getiren Akdoğan açıklamasının devamında şunlara yer verdi: "Küresel oyunlara bozabilecek güç olan ve bu gücü her daim mazlumun ve haklının yanında kullananTürkiye, bu coğrafyada sahnelenen tüm oyunların farkındadır. Aziz milletimizin, bu tip oyunları tarihinde olduğu gibi şimdi de gücü yetecektir. Bizler ülkemiz içinde kardeşçe ve dostça yaşadığımız sürece, birlik ve beraberlikten ayrılmadığımız sürece bu oyunlar başarısız olmaya mahkumdur. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false