Anahtar Kelimeler: Sağlık yürüyüş

Sağlık için yürüyüş

Sağlık için yürüyüş

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi personeli 10-16 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası ve 14 Mart Dünya Böbrek Gününe vatandaşların dikkatlerini çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Yürüyüş öncesinde Kırıkkale Belediyesi Büyükşehir Parkında, Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından stant açılarak vatandaşlara çeşitli kontroller yapılarak yönlendirme yapılarak başlanan etkinlik kapsamında sağlık personeli personellerinin katılımı ile egzersizler yapıldı. Salğık personeli daha sonra Sevgi Yolundan başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar farkındalık oluşturmak ve dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

 

MESAJ VERDİLER

Yürüyüşte sağlık personeli tarafından vatandaşlara bilinç oluşturmak adına el dövizleriyle bilgiler verildi. Kronik böbrek hastalığı ve solunum yolu hastalıklarının risk faktörlerini ortadan kaldırmada en önemli basamaklardan birinin hareketli yaşam olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ, etkinliğin asıl amacının insan hayatında önemli bir yer tutmasını sağlayacak egzersizlerin sağlığı geliştirici etkileri yönünde vatandaşlara mesaj vermek olduğunu ifade etti.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı