Anahtar Kelimeler: Sağlıkçılar Cizre gitti

Sağlıkçılar Cizre´ye gitti

Sağlıkçılar Cizre´ye gitti

Sağlıkçılar Cizre´ye gitti

10 gün görev yapacaklar

Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğü, Şırnak´ta sağlık hizmetlerinin sağlıklı ve kaliteli yürütülmesi için 10 gün süreyle personel görevlendirmesi yaptı.

GÖREVLENDİRİLME YAPILDI

Personeli uğurlayan İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun, "İlimizde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) 2005 yılında kurulmuş olup, 2016 yılı itibariyle 74 eğitimli personeli ile il içi, il dışı ve ülkeler arası 7/24 her an göreve hazır bir şekilde hizmet vermektedir. Şırnak ili ve ilçelerinde artan terör olayları nedeniyle bölgede verilen sağlık hizmetlerinin sunumunda süreklilik sağlanması, sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak ili ve ilçelerine sağlık personeli görevlendirmesi yapılmaktadır?

KENDİ İSTEKLERİ

?Bölgede hizmet vermekte olan sağlık personelinin moral ve motivasyonunu yükseltmek, bölgede çalışan sağlık personeline destek olmak ve bölge halkına verilen sağlık hizmetinde en ufak bir aksaklığa bile sebebiyet vermemek amacıyla Başbakanlığımızın talimatları ile Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu görevlendirme kapsamında 10 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 gün süre ile Şırnak iline görevlendirdiğimiz personelimizin dönecek olması ve bölgede sağlık personeli ihtiyacının devam etmekte olması sebebiyle İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği emrinde görev yapan UMKE personellerimiz den Sağlık Memuru Burhan Gözüyukarı, Sağlık Memuru Bülent Dinç ve Sağlık Memuru Özgür Akbal 10 gün süre ile Şırnak İline görevlendirilmişlerdir" dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli