Anahtar Kelimeler: Sağlıkçılar endişeli

Sağlıkçılar endişeli!

Sağlıkçılar endişeli!

Sağlıkçılar endişeli!

 

Geçici görev endişesi!

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız´ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akdoğan Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarının geçici görevlerinin devam etmesinden endişe duyduğunu dile getirdi.

SIKINTILAR DİLE GETİRİLDİ

Rektör Ekrem Yıldız´ı Başkan Recep Akdoğan´ın yanı sıra işyeri temsilcileri de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akdoğan ile Rektör Yıldız Tıp Fakültesi ile ilgili sıkıntıları istişare ederek bilgi alışverişinde bulundular. Kırıkkale Üniversitesi personel servisi, yardımcı sağlık personeli kadrolarının artırılması ve  hastane çalışanlarının genel sorunları hakkında çözüme yönelik görüşme yapıldı.

İSTİHDAM SAĞLANMALI

Tıp Fakültesi çalışanlarının vicdani sorumluluk içinde çalıştıklarını belirten Başkan Akdoğan, ?Yetersiz sayıda sağlık personeli ile çok iş başarıldığının herkes farkında ama biran evvel personel istihdamı sağlanarak çalışanlar refaha ulaştırılmalıdır. Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarımız ise geçici görevlerin devam etmesinden endişe duymaktadırlar. Geçici görevlendirmeler ile yaşanan sağlık personeli yetersizliği Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarımızı da bir hayli yormaktadır. Sağlık-Sen olarak sayın milletvekillerimiz ile konu hakkında görüşme sağlanmıştı?

KADROLAR ARTIRILMALI

Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile yapılan görüşmede konu ile ilgili Milletvekillerimizin bilgilendirildiği, üniversite kadrolarının artırılması konusunda YÖK ve Devlet Personel Daire Başkanlığı ile görüşme sağlandığı öğrenildi. Yapılan ziyaretin çok verimli geçtiğini ve ziyaretimizden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Yıldız ise Başkan Akdoğan ve yönetimine teşekkür etti.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu