Anahtar Kelimeler: Sağlıkçılara desteği

Sağlıkçılara gıda desteği

Sağlıkçılara gıda desteği

Çağın illeti olarak tanımlanan Korona virüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında başlatılan yardımlaşma kampanyasına “Karınca kararınca” ilk günden itibaren katkı sunmaya çalışan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bu defada sağlık çalışanlarına yardım elini uzattı.

DESTEK OLDULAR

Daha önce evde kalan yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan İl Başkanı Mustafa Ayten ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde de sahada görev yapan polislere börek ikramında bulunarak örnek bir tavır sergilemişlerdi. Bu defada sağlıkçıları hedef seçen Yeniden Refah Partisi İl Yöneticileri hastane ve sağlık ocaklarını gezerek burada canla başla çalışan doktor hemşire ve sağlık çalışanlarına hazırladıkları kolileri teslim ettiler. Korona virüse karşı süren uygulama kapsamında günün her saatinde hastane ve sağlık ocaklarında görev başında olan sağlıkçılara vatandaşlardan yoğun destek geliyor. Daha önce yaşlı vatandaşlara yardımda bulunan Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Ayten il yöneticileri ile birlikte hastane ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorlara ve sağlıkçılara moral verdiler.

DESTEK BİLGİSİ VERİLDİ

Virüs illetinin kendini göstermeye başladığı günden buyana yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine yardım için sahadan ayrılmayan Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Ayten yönetim kurulu üyeleri bu defa da gece gündüz hastane ve sağlık ocaklarında görevleri başında bulunan sağlıkçıları ziyaret ederek onlara gıda yardımında bulundular.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli